Na drugoj strani su neke druge familije i prijatelji prolazili kroz sve ovo, zbog smrti koju smo im mi poslali. Sada je došao i red na mene, da osjetim svu gorčinu rata. "

Prodaja


Knjigu "Na putu u nepoznato" moguće je kupiti u maloprodaji knjižari Svjetlost (Titova) u Sarajevu. Maloprodajna cijena knjige je 35,00 KM.

Knjigu "Na putu u nepoznato" moguće je kupiti po promotivnoj cijeni (20,00 KM) na predstavljanjima knjige, ali i na XXII Međunarodnom sajmu knjige i učila u Skenderiji u Sarajevu od 21. do 26. aprila 2010. godine. Na sajmu Vas očekuje i kutija sa obje knjige – ograničena količina dizajniranih kompleta (cijena 40,00 KM).

Ukoliko želite kupiti 10 ili više primjeraka knjige, narudžbu možete izvršiti na e-mail (25,00 KM po primjerku): info@udruzenjeurban.ba
Moguće je dobiti poseban popust za veće količine.

Kako kupiti online? Kako dobiti knjigu na adresu?

Knjiga "Na putu u nepoznato" dostupna je online u knjižari POINT putem web stranice knjiga.ba. Knjigu možete platiti karticom, ili pouzećem. To je ujedno i način kako knjigu možete dobiti na Vašu adresu. Preporučujemo knjiga.ba.

Gdje kupiti "Bore oko očiju"?

Knjigu "Bore oko očiju" moguće je kupiti također putem portala knjiga.ba, te u nekim knjižarama u Sarajevu. Maloprodajna cijena knjige je 35,00 KM.

Hoće li kutija sa obje knjige (komplet) biti dostupan u knjižarama?

Komplet Dnevnik bosanskog vojnika bit će predstavljen i ponuđen na XXII Međunarodnom sajmu knjige i učila u Sarajevu od 21. do 26. aprila. Komplet će biti izrađen u ograničenim količinama. Dio kompleta koji eventualno ne bude prodat na sajmu bit će dostupan u maloprodaji.

Sve dodatne informacije o prodaji:

info@udruzenjeurban.ba